Selecteer een pagina

j/m 14+

Een groep tieners probeert zich in de maatschappij staande te houden, maar het wordt ze niet makkelijk gemaakt. Keihard lopen ze tegen de grote boze buitenwereld aan. Er ontstaan intriges die steeds moeilijker in de hand gehouden kunnen worden. De verhoudingen onderling worden op de proef gesteld en steeds gecompliceerder; de groep wordt langzaam uit elkaar getrokken. Zal vriendschap overwinnen of ten ondergaan?

Met het extreem uitvergroten van gebeurtenissen en kleinhouden van karakters hebben Mascha Vermeulen en Anneloes van Alphen een soap gecreëerd waar GTST een puntje aan kan zuigen. Verstrikte geheimen begint rustig kabbelend over de liefde en vriendschap. Maar algauw komt alles in een stroomversnelling en voor je het weet rol je van de ene bizarre situatie in de andere. Een onnavolgbaar gek en spannend verhaal.

“Hij rammelde in doodsangst aan de klink van zijn moeders kamer. Hij ging niet open. Verdomme! Dat was ook zo. Ze had er een slot op gezet! ‘Mam, doe open!’ Er kwam geen reactie. Misschien is ze niet thuis, bedacht de jongen geschrokken. Het gebonk van voetstappen kwam dichterbij. Verwoed bleef hij aan de klink rammelen. ‘Kun je er niet in?’ fluisterde een stem in zijn oor. Een hand op zijn schouder.”

ISBN 9789067282277
NUR 284
178 pagina’s
EUR 12,50

bestellen

Anneloes (links) en Mascha in BN/DeStem (foto Edwin Wiekens/het fotoburo)